Novinky Výprodej až 70% Akce

Nejžádanější

Pouzdro typu kniha CELLY Wally pro Samsung Galaxy S9, PU kůže, černé

Pouzdro typu kniha CELLY Wally pro Samsung Galaxy S9, PU kůže, černé

Elegantní a praktické pouzdro typu kniha CELLY Wally v novém designu, navržené přímo pro váš telefon. Pouzdro je vyrobeno z kvalitní a odolné PU kůže…

399 Kč více >
Manažerská brašna na notebook TARMAC 15,6"

Manažerská brašna na notebook TARMAC 15,6"

Brašna na notebook s několika přihrádkami vhodná pro 15,6" notebooky.

1 069 Kč více >
Pouzdro typu kniha pro Samsung J330 J3 (2017) ZLATÁ

Pouzdro typu kniha pro Samsung J330 J3 (2017) ZLATÁ

ochranný obal typu kniha pro Samsung J3 J330 2017 zlatá

299 Kč více >
POUZDRO MAGNET BOOK SAMSUNG J530 GALAXY J5 2017 ČERNÉ

POUZDRO MAGNET BOOK SAMSUNG J530 GALAXY J5 2017 ČERNÉ

pouzdro typu kniha pro Samsung J530 J5 2017

299 Kč více >
Univerzální pouzdro 7,9" - černé

Univerzální pouzdro 7,9" - černé

Univerzální pouzdro s vnitřním ochranným polstrováním pro přístoje až 7,9''

299 Kč více >
Pouzdro na tablet do 9,7 " - Golla KATE, červená

Pouzdro na tablet do 9,7 " - Golla KATE, červená

Stylové pouzdro na tablet do velikosti 9,7 " od finské značky Golla.

399 Kč více >
Univerzální pouzdro 7,9" - modré

Univerzální pouzdro 7,9" - modré

Univerzální pouzdro s vnitřním ochranným polstrováním pro přístoje až 7,9''

299 Kč více >
Univerzální pouzdro 7,9" - růžové

Univerzální pouzdro 7,9" - růžové

Univerzální pouzdro s vnitřním ochranným polstrováním pro přístoje až 7,9''

299 Kč více >
Stereo sluchátka Puro s mikrofonem a ovladačem na kabelu

Stereo sluchátka Puro s mikrofonem a ovladačem na kabelu

Stereo sluchátka s mikrofonem a ovladačem na kabelu kompatibilní s většinou mobilních telefonů, MP3 přehrávačů, notebooků, a herních konzolí.

299 Kč více >
Univerzální sportovní pásek s kapsou pro telefony do velikosti 6,3", černý

Univerzální sportovní pásek s kapsou pro telefony do velikosti 6,3", černý

Univerzální sportovní pásek s kapsou pro přístoje do velikosti 6,3"

449 Kč více >
Univerzální držák na moto/kolo

Univerzální držák na moto/kolo

Popis produktu: Univerzální držák Interphone Motocrab Multi určený pro motocykl nebo kolo je vhodný zejména pro každodenní využití. Rychloupínací…

899 Kč více >
Brašna Golla - SAGA 14"

Brašna Golla - SAGA 14"

Stylová brašna značky Golla - SAGA 14"- tmavě zelená -laptop slim lite

599 Kč více >
Stylový batůžek na tablet 10.1" - růžové

Stylový batůžek na tablet 10.1" - růžové

Univerzální pouzdro s vnitřním ochranným polstrováním pro přístoje až 10.1''

599 Kč více >
POUZDRO NA TABLET 10.1"  - GOLLA ELO - ČERNÁ

POUZDRO NA TABLET 10.1" - GOLLA ELO - ČERNÁ

Praktické ochranné pouzdro finské značky Golla na iPad či jiný tablet do velikosti 10,1". Vntřní prostor zaručuje bezpečí vašemu tabletu proti…

399 Kč více >
POUZDRO NA TABLET 10.1" - GOLLA ELO - ZELENÁ

POUZDRO NA TABLET 10.1" - GOLLA ELO - ZELENÁ

Praktické ochranné pouzdro finské značky Golla na iPad či jiný tablet do velikosti 10,1". Vntřní prostor zaručuje bezpečí vašemu tabletu proti…

399 Kč více >
Pouzdro na tablet 10.1" - Golla GALANCE - šedá

Pouzdro na tablet 10.1" - Golla GALANCE - šedá

Praktické ochranné pouzdro finské značky Golla na iPad či jiný tablet do velikosti 10,1". Vntřní prostor zaručuje bezpečí vašemu tabletu proti…

399 Kč více >
POUZDRO BOOK S OKÉNKEM S-VIEW NA SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900) , ZLATÉ

POUZDRO BOOK S OKÉNKEM S-VIEW NA SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900) , ZLATÉ

Pouzdro pro Samsung Galaxy S5 (SM-G900x))

399 Kč více >
Bezpečnostní kabel na televize s plochou obrazovkou

Bezpečnostní kabel na televize s plochou obrazovkou

​Dnešní moderní velmi lehké LED televizory , jsou velmi náchylné k nenadálému pádu, pokud jsou volně stojící pouze na své podstavě. Stačí málo…

249 Kč více >
Pouzdro zadní Mercury i-Jelly Samsung J320 J3 (2016) red

Pouzdro zadní Mercury i-Jelly Samsung J320 J3 (2016) red

Značkové pouzdro vyrobené z elastického TPU - výborně padne do ruky a poskytuje telefonu zvýšenou ochranu.

249 Kč více >
Zadní kryt MUMMY pro Samsung Galaxy S3,  zelený

Zadní kryt MUMMY pro Samsung Galaxy S3, zelený

Designový zadní kryt Musubo Mummy pro Samsung Galaxy S3 + ochranná fólie na displej a stojánek.

249 Kč více >
SPORTSET zelený + DÁREK VODOTĚSNÉ POUZDRO

SPORTSET zelený + DÁREK VODOTĚSNÉ POUZDRO

Univerzální pouzdro Golla Smart na mobil, MP3 s přihrádkami

299 Kč více >
brašna značky Gaudi pro PC do 16,4" a pro MacBook 15,4"  Oranžová

brašna značky Gaudi pro PC do 16,4" a pro MacBook 15,4" Oranžová

brašna značky Gaudi pro PC do 16,4" pro MacBook 15,4"

990 Kč více >
Univerzální stojánkové pouzdro pro tablety do 7,7", černé

Univerzální stojánkové pouzdro pro tablety do 7,7", černé

Univerzální eko-kožené ochranné pouzdro pro tablety do 7,7" od italské značky PURO

399 Kč více >
Fotobatoh KINRAY 43PR - fialový

Fotobatoh KINRAY 43PR - fialový

Batohy Kinray 43 jsou navrženy přímo pro potřeby outdoorových fotografů a pozorovatelů ptactva.

990 Kč více >
Univerzální držák mobilního telefonu do automobilu

Univerzální držák mobilního telefonu do automobilu

Univerzální mobilní držák do auta pro uchycení vašeho mobilního telefonu na čelní sklo nebo palubní desku vozidla. Snadné nastavení požadovaného úhlu…

399 Kč více >
POUZDRO DUX DUCIS SKIN SAMSUNG G965 GALAXY S9 PLUS TMAVĚ MODRÉ

POUZDRO DUX DUCIS SKIN SAMSUNG G965 GALAXY S9 PLUS TMAVĚ MODRÉ

Elegantní pouzdro s magnetickým zavíráním, které je vyrobeno z vysoce kvalitní syntetické PU kůže se zesíleným šitím, které zaručuje vyšší odolnost.

299 Kč více >
GAUDÍ BRAŠNA do 11" šedá

GAUDÍ BRAŠNA do 11" šedá

designová brašna Gaudí pro notebook,laptop do 11" šedá

890 Kč více >
Voděodolné pouzdro na mobil až 6" a doklady

Voděodolné pouzdro na mobil až 6" a doklady

Voděodolné nafukovací pouzdro na mobilní telefon, fotoaparát, smartphone, nebo jinou drobnou elektroniku. Vhodné i na doklady a další drobnosti,…

199 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB A 10,1 2016 SM-T580, SM-T585 ČERVENÉ + stylus

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB A 10,1 2016 SM-T580, SM-T585 ČERVENÉ + stylus

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje tabletu,automaticky aktivuje tablet po otevření…

499 Kč více >
TVRZENÉ SKLO 3D FULL GLUE GLASS PRO SAMSUNG N950F GALAXY NOTE 8 ČERNÉ

TVRZENÉ SKLO 3D FULL GLUE GLASS PRO SAMSUNG N950F GALAXY NOTE 8 ČERNÉ

Nejlepší sklo pro váš smartphone. Velmi odolné a tenké pouze 0,2 mm. Díky 3D zakřivení hran dokonale padne na váš smartphone. Nedoporučujeme používat…

399 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 ČERNÉ + STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 ČERNÉ + STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560,SM-T561. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

499 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 SVĚTLE MODRÉ + STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 SVĚTLE MODRÉ + STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560,SM-T561. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

499 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 růžové + stylus

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 růžové + stylus

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560,SM-T561. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

499 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 bílé + stylus

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6 SM-T560, SM-T561 bílé + stylus

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560,SM-T561. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

499 Kč více >
Taška na notebook - Golla SADIE 16" - červená

Taška na notebook - Golla SADIE 16" - červená

Kvalitní, velmi prostorná taška na Váš notebook do velikosti 16" od finské značky Golla.

990 Kč více >
Dotykové rukavice s připojením bluetooth, velikost M, růžové,šedé konečky prstů

Dotykové rukavice s připojením bluetooth, velikost M, růžové,šedé konečky prstů

Jedinečné dotykové bluetooth rukavice značky HELLO GLOVES s mirkovonem a sluchátkem pro chytré telefony umožňují hovořit přes vaše prsty a zároveň…

899 Kč více >
Dotykové rukavice s připojením bluetooth, velikost M, tmavší růžová, modré konečky prstů

Dotykové rukavice s připojením bluetooth, velikost M, tmavší růžová, modré konečky prstů

Jedinečné dotykové bluetooth rukavice značky HELLO GLOVES s mirkovonem a sluchátkem pro chytré telefony umožňují hovořit přes vaše prsty a zároveň…

899 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S2 8.0 SM-T710, SM-T715 ČERNÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S2 8.0 SM-T710, SM-T715 ČERNÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S2 8.0. SM-T710,SM-T715. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

399 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 ČERVENÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 ČERVENÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S4 10,5" SM-T830,T835. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

599 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 TMAVĚ RŮŽOVÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 TMAVĚ RŮŽOVÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S4 10,5" SM-T830,T835. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

599 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 BÍLÉ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 BÍLÉ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S4 10,5" SM-T830,T835. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

599 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 SVĚTLE RŮŽOVÁ + DÁREK STYLUS

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 SVĚTLE RŮŽOVÁ + DÁREK STYLUS

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S4 10,5" SM-T830,T835. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

599 Kč více >
ČISTÍCÍ SADA NA LCD DISPLAY

ČISTÍCÍ SADA NA LCD DISPLAY

Profesionální čistící sada na LCD displeje od značky Omnimount.

249 Kč více >
F-Secure SENSE - Smart Home router

F-Secure SENSE - Smart Home router

Již nyní se stávají cílem hackerů taková domácí zařízení, které by jste jste si donedávna vůbec nedokázali představit (hračky, mikrovlná trouba,..)…

5 299 Kč více >

GDPR

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Pokud jste zákazníkem nebo "jen" návštěvníkem našich stránek svěřujete nám své osobní údaje. Seznamte se s tím, jak je chráníme, s našimi zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

O bezpečnost vašich dat pečuje společnost Toscom spol. s r.o., se sídlem Zdráhalova 9, 613 00 Brno,IČO:44963980,zápis v OR vedeném KOS v Brně odd. C, vložka 4486 zastoupená jednatelem společnosti. 

Provozujeme webové obchody www.4myapple.cz a www.4mysamsung.cz

Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jak nás můžete kontaktovat?

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: toscom.brno@atlas.cz

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Poskytování služeb, dodávka zboží, plnění smlouvy

Vaši e-mailovou adresu potřebujeme k účelu plnění smlouvy, abychom Vám mohli zaslat potvrzení objednávky a informovat Vás o stavu jejího zpracování.

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte zboží nebo službu z naší nabídky, potřebujeme Vaše  osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Pokud od nás nakupujete zboží nebo služby jako milému zákazníkovi vám budeme newsletter na základě oprávněného zájmu správce zasílat po dobu 5 let, maximálně 6x za měsíc.

Ze zasílání newsletterů se můžete odhlásit v každém obdrženém e-mailu. Nebudeme se na vás zlobit. Je to Vaše právo.

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu můžeme využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předávání osobních údajů 3. stranám

K Vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb:

Facebook - FB pixel, Google - Google Analytics. 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: toscom.brno@atlas.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete protřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 22.5.2018.

 

Najdete nás na Facebooku 4mySamsung.cz