Novinky Výprodej až 70% Akce

Nejžádanější

Pouzdro pro tablet 7 - 8 " - černé

Pouzdro pro tablet 7 - 8 " - černé

Univerzální pouzdro od designové italské firmy PURO s vnitřním ochranným polstrováním pro tablet 7 - 8 ''.

299 Kč více >
Pouzdro pro tablet velikosti 7 - 8 " - modré

Pouzdro pro tablet velikosti 7 - 8 " - modré

Univerzální pouzdro od designové italské firmy PURO s vnitřním ochranným polstrováním pro tablet 7 - 8 ''.

299 Kč více >
Pouzdro pro tablet velikosti 7 - 8 " - růžové

Pouzdro pro tablet velikosti 7 - 8 " - růžové

Univerzální pouzdro od designové italské firmy PURO s vnitřním ochranným polstrováním pro tablet 7 - 8 ''.

299 Kč více >
Fotobatoh KINRAY 43PR - fialový

Fotobatoh KINRAY 43PR - fialový

Batohy Kinray 43 jsou navrženy přímo pro potřeby outdoorových fotografů a pozorovatelů ptactva.

990 Kč více >
Taška Golla na notebook 16" - Golla SADIE 16" - červená

Taška Golla na notebook 16" - Golla SADIE 16" - červená

Kvalitní, velmi prostorná taška na Váš notebook do velikosti 16" od finské značky Golla.

990 Kč více >
pouzdro na notebook 14"  Golla GOLLA G1096 šedé

pouzdro na notebook 14" Golla GOLLA G1096 šedé

Stylové ochranné pouzdro na notebook, netbook či tablet.

499 Kč více >
ČISTÍCÍ SADA NA LCD DISPLAY

ČISTÍCÍ SADA NA LCD DISPLAY

Profesionální čistící sada na LCD displeje od značky Omnimount.

249 Kč více >
Taška na notebook GOLLA SAGA G1043 do velikosti 14" - tmavě zelená

Taška na notebook GOLLA SAGA G1043 do velikosti 14" - tmavě zelená

Stylová brašna pro notebook Golla SAGA G1043 do velikosti 14".

549 Kč více >
UNIVERZÁLNÍ POUZDRO Golla BIRDIE G1336 NA TABLET DO VELIKOSTI  9,7 " - army green

UNIVERZÁLNÍ POUZDRO Golla BIRDIE G1336 NA TABLET DO VELIKOSTI 9,7 " - army green

Stylové univerzální pouzdro na tablet do velikosti 9,7 " od finské značky Golla.

399 Kč více >
Univerzální pouzdro Golla KATE G1334 na tablet do velikosti 10,1" - bílá

Univerzální pouzdro Golla KATE G1334 na tablet do velikosti 10,1" - bílá

Jednoduché, stylové univerzální pouzdro na tablet do velikosti 10,1" od finské značky Golla.

399 Kč více >
Originální pouzdro Book na Samsung Galaxy S4 Mini, černo modré

Originální pouzdro Book na Samsung Galaxy S4 Mini, černo modré

Originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S4 mini (i919x)

599 Kč více >
POUZDRO S OKÉNKEM S-VIEW NA SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900) GOLD ZLATÉ

POUZDRO S OKÉNKEM S-VIEW NA SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900) GOLD ZLATÉ

Pouzdro S-view s okénkem pro Samsung Galaxy S5.

399 Kč více >
Originální pouzdro Wallet EF-WA510PFEGWW pro Samsung Galaxy A5 2016  zlaté

Originální pouzdro Wallet EF-WA510PFEGWW pro Samsung Galaxy A5 2016 zlaté

Originální pouzdro Wallet EF-WA510PFEGWW pro Samsung Galaxy A5 2016. Skladem.

699 Kč více >
Originální pouzdro NEON FLIP EF-FA520PPEGWW pro Samsung  Galaxy A5 2017 PINK růžové

Originální pouzdro NEON FLIP EF-FA520PPEGWW pro Samsung Galaxy A5 2017 PINK růžové

Originální pouzdro NEON FLIP EF-FA520PFEGWW pro Samsung A5 2017.

849 Kč více >
Originální pouzdro NEON EF-FA320PBEGWW pro Samsung  Galaxy A3 2017 BLACK černé

Originální pouzdro NEON EF-FA320PBEGWW pro Samsung Galaxy A3 2017 BLACK černé

Originální flipové pouzdro Samsung EF-FA320PBEGWW Neon Flip pro Samsung A3 2017.

949 Kč více >
Originální pouzdro NEON EF-FA320PPEGWW pro Samsung  Galaxy A3 2017 BLUE modré

Originální pouzdro NEON EF-FA320PPEGWW pro Samsung Galaxy A3 2017 BLUE modré

Originální flipové pouzdro Samsung EF-FA320PPEGWW Neon Flip pro Samsung A3 2017.

949 Kč více >
Pouzdro NEON EF-FA320PPEGWW pro Samsung  Galaxy A3 2017 PINK růžové

Pouzdro NEON EF-FA320PPEGWW pro Samsung Galaxy A3 2017 PINK růžové

Originální pouzdro Samsung EF-FA320PPEGWW Neon Flip pro Samsung A3 2017. Skladem.

949 Kč více >
LED view pouzdro EF-NG950PVEGWW pro SAMSUNG GALAXY S8 fialové

LED view pouzdro EF-NG950PVEGWW pro SAMSUNG GALAXY S8 fialové

Originální pouzdro LED View EF-NG950PVEGWW pro Samsung Galaxy S8. Poslední kusy skladem.

1 999 Kč více >
LED View pouzdro EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Black černé

LED View pouzdro EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Black černé

Originální flipové pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus.

1 999 Kč více >
Originální Clear View pouzdro EF-ZG950CBEGWW pro Samsung Galaxy S8  černé

Originální Clear View pouzdro EF-ZG950CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 černé

Originální pouzdro Clear View EF-ZG950CBEGWW pro Samsung Galaxy S8. Poslední kusy skladem.

1 999 Kč více >
Originální kryt Clear Cover EF-QG955CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 + Plus Black černý

Originální kryt Clear Cover EF-QG955CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 + Plus Black černý

Originální zadní kryt EF-QG955CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus.

399 Kč více >
Originální pouzdro Clear View EF-ZG950CVEGWW pro Samsung Galaxy S8  Violet fialové

Originální pouzdro Clear View EF-ZG950CVEGWW pro Samsung Galaxy S8 Violet fialové

Originální flipové pouzdro Clear View EF-ZG950CVEGWW pro Samsung Galaxy S8.

1 999 Kč více >
Originální pouzdro Clear View EF-ZG955CVEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Violet fialové

Originální pouzdro Clear View EF-ZG955CVEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Violet fialové

Originální flipové pouzdro Clear View EF-ZG955CVEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus.

1 999 Kč více >
Originální pouzdro LED view EF-NG950PVEGWW pro SAMSUNG GALAXY S8 VIOLET  fialová

Originální pouzdro LED view EF-NG950PVEGWW pro SAMSUNG GALAXY S8 VIOLET fialová

Originální pouzdro LED View EF-NG950PVEGWW pro Samsung Galaxy S8. Poslední kusy skladem.

1 999 Kč více >
Originální pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Black černé

Originální pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Black černé

Originální flipové pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus.

1 999 Kč více >
Samsung kryt Clear Cover EF-QG950CFEGWW pro Samsung G950 Galaxy S8  Gold zlatý

Samsung kryt Clear Cover EF-QG950CFEGWW pro Samsung G950 Galaxy S8 Gold zlatý

Originální zadní kryt Clear Cover EF-QG950CFEGWW pro Samsung G950 Galaxy S8. Skladem.

399 Kč více >
Samsung kryt Clear Cover EF-QG955CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 + Plus černý

Samsung kryt Clear Cover EF-QG955CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 + Plus černý

Originální zadní kryt EF-QG955CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus.

399 Kč více >
Samsung originální pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Black černé

Samsung originální pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus + Black černé

Originální flipové pouzdro LED View EF-NG955PBEGWW pro Samsung Galaxy S8 Plus.

1 999 Kč více >
Samsung pouzdro Clear View EF-ZG950CBEGWW pro Samsung Galaxy S8  černé

Samsung pouzdro Clear View EF-ZG950CBEGWW pro Samsung Galaxy S8 černé

Originální flipové pouzdro Clear View EF-ZG950CBEGWW pro Samsung Galaxy S8. Poslední kusy skladem.

1 999 Kč více >
Samsung pouzdro LED view EF-NG950PVEGWW pro SAMSUNG GALAXY S8 VIOLET  fialová

Samsung pouzdro LED view EF-NG950PVEGWW pro SAMSUNG GALAXY S8 VIOLET fialová

Originální flipové pouzdro LED View EF-NG950PVEGWW pro Samsung Galaxy S8.

1 999 Kč více >
POUZDRO MAGNET BOOK SAMSUNG J530 GALAXY J5 2017 ČERNÉ

POUZDRO MAGNET BOOK SAMSUNG J530 GALAXY J5 2017 ČERNÉ

pouzdro typu kniha pro Samsung J530 J5 2017

349 Kč více >
ORIGINÁLNÍ CLEAR VIEW POUZDRO EF-ZN950CVEGWW  PRO SAMSUNG NOTE 8 Orchid Grey  šedé

ORIGINÁLNÍ CLEAR VIEW POUZDRO EF-ZN950CVEGWW PRO SAMSUNG NOTE 8 Orchid Grey šedé

Originální flipové pouzdro Clear View EF-ZN950CBEGWW pro Samsung Galaxy Note 8.

1 999 Kč více >
ORIGINÁLNÍ POUZDRO CLEAR VIEW ​EF-ZN950CBEGWW PRO SAMSUNG NOTE 8  černé

ORIGINÁLNÍ POUZDRO CLEAR VIEW ​EF-ZN950CBEGWW PRO SAMSUNG NOTE 8 černé

Originální pouzdro Clear View EF-ZN950CBEGWW pro Samsung Galaxy Note 8.

1 999 Kč více >
Pouzdro CELLY Wally pro Samsung Galaxy Note 8 černé

Pouzdro CELLY Wally pro Samsung Galaxy Note 8 černé

Kvalitní flipové pouzdro CELLY WALLY pro Samsung Galaxy Note 8.

499 Kč více >
TVRZENÉ SKLO 3D PRO SAMSUNG GALAXY NOTE 8 ČERNÉ

TVRZENÉ SKLO 3D PRO SAMSUNG GALAXY NOTE 8 ČERNÉ

Nejlepší sklo pro váš smartphone. Velmi odolné a tenké pouze 0,3 mm. Díky 3D zakřivení hran dokonale padne na váš smartphone. Nedoporučujeme používat…

349 Kč více >
LED VIEW POUZDRO EF-NG965PVEGWW PRO SAMSUNG S9 Plus + FIALOVÉ PURPLE

LED VIEW POUZDRO EF-NG965PVEGWW PRO SAMSUNG S9 Plus + FIALOVÉ PURPLE

Originální pouzdro LED View EF-NG965PVEGWW pro Samsung S9 Plus fialové. Skladem

1 999 Kč více >
ORIGINÁLNÍ  LED VIEW POUZDRO EF-NG965PBEGWW PRO SAMSUNG GALAXY S9 Plus +  ČERNÉ

ORIGINÁLNÍ LED VIEW POUZDRO EF-NG965PBEGWW PRO SAMSUNG GALAXY S9 Plus + ČERNÉ

Originální pouzdro LED view EF-NG965PBEGWW pro Samsung Galaxy S9 Plus. Skladem poslední kusy.

1 999 Kč více >
Originální silikonový kryt EF-PG960TLEGWW pro Samsung Galaxy S9 MINT zelenkavý

Originální silikonový kryt EF-PG960TLEGWW pro Samsung Galaxy S9 MINT zelenkavý

Originální zadní silikonový kryt EF-PG960TLEGWW pro Samsung Galaxy S9. Skladem.

399 Kč více >
POUZDRO DUX DUCIS SKIN SAMSUNG G965 GALAXY S9 PLUS TMAVĚ MODRÉ

POUZDRO DUX DUCIS SKIN SAMSUNG G965 GALAXY S9 PLUS TMAVĚ MODRÉ

Elegantní pouzdro s magnetickým zavíráním, které je vyrobeno z vysoce kvalitní syntetické PU kůže se zesíleným šitím, které zaručuje vyšší odolnost.

299 Kč více >
SAMSUNG POUZDRO LED VIEW EF-NG965PVEGWW PRO SAMSUNG S9 Plus + FIALOVÉ PURPLE

SAMSUNG POUZDRO LED VIEW EF-NG965PVEGWW PRO SAMSUNG S9 Plus + FIALOVÉ PURPLE

Originální pouzdro LED View EF-NG965PVEGWW pro Samsung S9 Plus fialové. Skladem

1 999 Kč více >
STEREO BLUETOOTH SLUCHÁTKA SWISSTEN TRIX ČERNÉ

STEREO BLUETOOTH SLUCHÁTKA SWISSTEN TRIX ČERNÉ

Elegantní otočná bluetooth sluchátka s FM radiem, slotem na kartu mikroSD až 32GB, FM radiem, vstupem 3,5mm jack a mikrofonem. Baleno v blistru…

649 Kč více >
STEREO BLUETOOTH SLUCHÁTKA SWISSTEN TRIX  RŮŽOVÉ

STEREO BLUETOOTH SLUCHÁTKA SWISSTEN TRIX RŮŽOVÉ

Elegantní otočná bluetooth sluchátka s FM radiem, slotem na kartu mikroSD až 32GB, FM radiem, vstupem 3,5mm jack a mikrofonem. Baleno v blistru…

649 Kč více >
STEREO BLUETOOTH SLUCHÁTKA SWISSTEN TRIX  STŘÍBRNO/ŠEDÉ

STEREO BLUETOOTH SLUCHÁTKA SWISSTEN TRIX STŘÍBRNO/ŠEDÉ

Elegantní otočná bluetooth sluchátka s FM radiem, slotem na kartu mikroSD až 32GB, FM radiem, vstupem 3,5mm jack a mikrofonem. Baleno v blistru…

649 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG TAB S2 8"  SM-T710, SM-T713, SM-T715, SM-T719  ČERNÉ

POUZDRO PRO SAMSUNG TAB S2 8" SM-T710, SM-T713, SM-T715, SM-T719 ČERNÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S2 8" SM-T710, SM-T713, SM-T715, SM-T719. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale…

549 Kč více >
Univerzální pouzdro pro tablety do 8"  černé

Univerzální pouzdro pro tablety do 8" černé

Univerzální eko-kožené ochranné pouzdro pro tablety do 8 " od italské značky PURO.

349 Kč více >
OBAL PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6"  SM-T560, SM-T561 bílé

OBAL PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6" SM-T560, SM-T561 bílé

Pouzdro pro Samsung Galaxy Tab E 9.6 SM-T560,SM-T561.

499 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6"  SM-T560, SM-T561 růžové

POUZDRO PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6" SM-T560, SM-T561 růžové

Pouzdro pro Samsung Galaxy Tab E 9.6" SM-T560,SM-T561.

499 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6"  SM-T560, SM-T561 SVĚTLE MODRÉ

POUZDRO PRO SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6" SM-T560, SM-T561 SVĚTLE MODRÉ

Pouzdro pro Samsung Galaxy Tab E 9.6" SM-T560,SM-T561.

499 Kč více >
Originální pouzdro LED VIEW EF-NN960PBEGWW  pro Samsung Galaxy Note 9 Black černé

Originální pouzdro LED VIEW EF-NN960PBEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 Black černé

Originální flipové pouzdro LED View EF-NN960PBEGWW pro Samsung Galaxy Note 9.

1 999 Kč více >
Originální pouzdro LED View EF-NN960PLEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 BLUE modré

Originální pouzdro LED View EF-NN960PLEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 BLUE modré

Originální pouzdro LED View EF-NN960PLEGWW pro Samsung Galaxy Note 9.

2 499 Kč více >
Samsung LED View pouzdro EF-NN960PBEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 Black černé

Samsung LED View pouzdro EF-NN960PBEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 Black černé

Originální flipové pouzdro LED View EF-NN960PBEGWW pro Samsung Galaxy Note 9.

1 999 Kč více >
Samsung pouzdro LED View EF-NN960PLEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 BLUE modré

Samsung pouzdro LED View EF-NN960PLEGWW pro Samsung Galaxy Note 9 BLUE modré

Originální flipové pouzdro LED View EF-NN960PLEGWW pro Samsung Galaxy Note 9.

2 499 Kč více >
TVRZENÉ SKLO 3D PRO SAMSUNG GALAXY NOTE 9 ČERNÉ

TVRZENÉ SKLO 3D PRO SAMSUNG GALAXY NOTE 9 ČERNÉ

Nejlepší sklo pro váš smartphone. Velmi odolné a tenké pouze 0,3 mm. Díky 3D zakřivení hran dokonale padne na váš smartphone. Nedoporučujeme používat…

399 Kč více >
POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S2 8.0 SM-T710, SM-T715 ČERNÉ

POUZDRO TYPU KNIHA PRO SAMSUNG GALAXY TAB S2 8.0 SM-T710, SM-T715 ČERNÉ

Pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S2 8.0. SM-T710,SM-T715.

549 Kč více >
POUZDRO PRO TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 BÍLÉ

POUZDRO PRO TABLET SAMSUNG GALAXY TAB S4 10,5" SM-T830, SM-T835 BÍLÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S4 10,5" SM-T830,T835. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

549 Kč více >
ORIGINÁLNÍ POUZDRO EF-BT550PWEGWW PRO TABLET SAMSUNG TAB A 9.7"  SM-T550,SM-T555  - White BÍLÉ

ORIGINÁLNÍ POUZDRO EF-BT550PWEGWW PRO TABLET SAMSUNG TAB A 9.7" SM-T550,SM-T555 - White BÍLÉ

Originální pouzdro EF-BT550PWEGWW tablet pro Samsung Tab A 9,7" SM-T550, SM-T555

999 Kč více >
POUZDRO PRO TABLET SAMSUNG TAB A 9,7" SM-T550, T555, T557 ČERNÉ

POUZDRO PRO TABLET SAMSUNG TAB A 9,7" SM-T550, T555, T557 ČERNÉ

Pouzdro pro tablet Samsung Tab A 9,7" SM-T550, T555, T557.

549 Kč více >
OBAL PRO TABLET SAMSUNG TAB A 10,5"  2018  SM-T590, SM-T595 ČERNÝ

OBAL PRO TABLET SAMSUNG TAB A 10,5" 2018 SM-T590, SM-T595 ČERNÝ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab A 10,5" 2018 SM-T590,T595. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

549 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG TAB A 10,5"  2018  SM-T590, SM-T595 ČERNÉ

POUZDRO PRO SAMSUNG TAB A 10,5" 2018 SM-T590, SM-T595 ČERNÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab A 10,5" 2018 SM-T590,T595. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale přizpůsobuje…

549 Kč více >
Samsung pouzdro Wallet EF-WA750PBEGWW pro Samsung Galaxy A7 2018 Black černé

Samsung pouzdro Wallet EF-WA750PBEGWW pro Samsung Galaxy A7 2018 Black černé

Originální pouzdro Wallet EF-WA750PBEGWW pro Samsung Galaxy A7 2018. Skladem.

999 Kč více >
OBAL PRO SAMSUNG TAB A 10,1" 2019  SM-T510, SM-T515 ČERNÝ

OBAL PRO SAMSUNG TAB A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515 ČERNÝ

Pouzdro pro Samsung Tab A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515. Skladem.

549 Kč více >
OBAL PRO SAMSUNG TAB A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515 RŮŽOVÝ

OBAL PRO SAMSUNG TAB A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515 RŮŽOVÝ

Pouzdro pro tablet Samsung Tab A 10,1" 2019 SM-T510,SM-T515.

549 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG TAB A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515 SVĚTLE MODRÉ

POUZDRO PRO SAMSUNG TAB A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515 SVĚTLE MODRÉ

Pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab A 10,1" 2019 SM-T510, SM-T515.

549 Kč více >
OBAL PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725  RŮŽOVO ZLATÝ

OBAL PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725 RŮŽOVO ZLATÝ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale…

549 Kč více >
OBAL PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725  VÍNOVĚ  ČERVENÉ

OBAL PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725 VÍNOVĚ ČERVENÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale…

549 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725  RŮŽOVO ZLATÉ

POUZDRO PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725 RŮŽOVO ZLATÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale…

549 Kč více >
POUZDRO PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725  VÍNOVĚ  ČERVENÉ

POUZDRO PRO SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725 VÍNOVĚ ČERVENÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale…

549 Kč více >
POUZDRO PRO TABLET SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725  RŮŽOVO ZLATÉ

POUZDRO PRO TABLET SAMSUNG TAB S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725 RŮŽOVO ZLATÉ

Inteligentní pouzdro na ochranu tabletu Samsung Galaxy Tab S5e 10,5" 2019 SM-T720, SM-T725. Jeho magnetický proužek znamená, že se dokonale…

549 Kč více >
TVRZENÉ SKLO 3D PRO HUAWEI P10 Lite černé

TVRZENÉ SKLO 3D PRO HUAWEI P10 Lite černé

Nejlepší sklo pro váš smartphone. Velmi odolné a tenké pouze 0,3 mm. Díky 3D zakřivení hran dokonale padne na váš smartphone. Nedoporučujeme používat…

299 Kč více >
Pouzdro Golla pro tablet 7"  SKY G1322 tmavě modrá

Pouzdro Golla pro tablet 7" SKY G1322 tmavě modrá

Stylové pouzdro Golla SKY G1322 na tablet do velikosti 7" od finské značky Golla. Obsahuje vnitřní kapsičku, díky řemínku je možno jej nosit i na…

499 Kč více >
Univerzální pouzdro Golla  G1322 pro tablet 7" tmavě modré

Univerzální pouzdro Golla G1322 pro tablet 7" tmavě modré

Stylové pouzdro Golla SKY G1322 na tablet do velikosti 7" od finské značky Golla. Obsahuje vnitřní kapsičku, díky řemínku je možno jej nosit i na…

499 Kč více >
ORIGINÁLNÍ POUZDRO EF-BT700BBEGWW PRO SAMSUNG TAB S 8,4""  SM-T700,SM-T705  -  BÍLÉ

ORIGINÁLNÍ POUZDRO EF-BT700BBEGWW PRO SAMSUNG TAB S 8,4"" SM-T700,SM-T705 - BÍLÉ

Originální pouzdro EF-BT700BBEGWW pro tablet pro Samsung Tab S 8,4" SM-T700, SM-T705.

999 Kč více >
Clear View obal EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Note 20 ULTRA černé

Clear View obal EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Note 20 ULTRA černé

Originální pouzdro Clear View EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Galaxy Note 20 ULTRA. Skladem poslední kusy.

1 999 Kč více >
Clear View pouzdro EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Note 20 ULTRA černé

Clear View pouzdro EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Note 20 ULTRA černé

Originální pouzdro Clear View EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Galaxy Note 20 ULTRA. Skladem poslední kusy.

1 999 Kč více >
Samsung pouzdro Clear View EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Note 20 ULTRA černé

Samsung pouzdro Clear View EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Note 20 ULTRA černé

Originální pouzdro Clear View EF-ZN985CBEGEU pro Samsung Galaxy Note 20 ULTRA. Skladem poslední kusy.

1 999 Kč více >
Originální pouzdro EF-BT870PBEGEU pro tablet Samsung Tab S7 černé

Originální pouzdro EF-BT870PBEGEU pro tablet Samsung Tab S7 černé

Originální pouzdro EF-BT870PBEGEU pro Samsung Galaxy Tab S7. Skladem poslední kusy.

1 399 Kč více >

GDPR

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí

Pokud jste zákazníkem nebo "jen" návštěvníkem našich stránek svěřujete nám své osobní údaje. Seznamte se s tím, jak je chráníme, s našimi zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Kdo je správce?

O bezpečnost vašich dat pečuje společnost Toscom spol. s r.o., se sídlem Zdráhalova 9, 613 00 Brno,IČO:44963980,zápis v OR vedeném KOS v Brně odd. C, vložka 4486 zastoupená jednatelem společnosti. 

Provozujeme webové obchody www.4myapple.cz a www.4mysamsung.cz

Vůči vašim osobním údajům jsme v pozici správce: určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jak nás můžete kontaktovat?

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: toscom.brno@atlas.cz

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Poskytování služeb, dodávka zboží, plnění smlouvy

Vaši e-mailovou adresu potřebujeme k účelu plnění smlouvy, abychom Vám mohli zaslat potvrzení objednávky a informovat Vás o stavu jejího zpracování.

Vedení účetnictví

Pokud si objednáte zboží nebo službu z naší nabídky, potřebujeme Vaše  osobní údaje (fakturační údaje), abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Marketing - zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Pokud od nás nakupujete zboží nebo služby jako milému zákazníkovi vám budeme newsletter na základě oprávněného zájmu správce zasílat po dobu 5 let, maximálně 6x za měsíc.

Ze zasílání newsletterů se můžete odhlásit v každém obdrženém e-mailu. Nebudeme se na vás zlobit. Je to Vaše právo.

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě vašeho souhlasu můžeme využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Předávání osobních údajů 3. stranám

K Vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Většinu zpracovatelských operací zvládáme sami a nepotřebujeme k nim 3. strany.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb:

Facebook - FB pixel, Google - Google Analytics. 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě budeme na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako na sebe.

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

Koho využíváme pro zpracování?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byli naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předávání dat mimo EU

Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva v souvislosti ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: toscom.brno@atlas.cz

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 30 dní.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu Vás budeme informovat e-mailem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s Vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články či produkty a službami Vám zasíláme jste-li náš zákazník na základě našeho oprávněného zájmu. Odhlásit se můžete protřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 22.5.2018.

 

Najdete nás na Facebooku 4mySamsung.cz